top of page
BUSK_INNOVATION_051_WEB_edited_edited_ed

Nå i mål med din produktudvikling

Sammen skaber vi

brugervenlige produkter

designkkoncepter 02.png
designkkoncepter.png

Med stærke skitseringsevner skaber jeg hurtige visualiseringer af produktideer & designs. Designskitser er et vigtigt værktøj i den tidlige udviklingsfase og hjælper til at sætte retning og visioner for dit projekt. Flotte designskitser kan desuden blive et spændende element i markedsføringen af produktet.

Wheeler sketch01.jpg
Bird feeders.png
Play mat sketch Mads Busk.png

Emner til prototyper

Jeg hjælper med 3D konstruktion i SolidWorks og Inventor og optegner produktets komponenter i 3D CAD filer, som kan bruges til fremstilling af prototyper & 3D print for test og evaluering i udviklingsfasen og til fremstilling af produktions-værktøjer, når produktet senere skal sættes i produktion. Jeg bistår med at finde frem til velegnede fremstillingsmetoder og konstruerer komponenterne derefter.  

BUSK_INNOVATION_051_WEB_edited_edited_ed

Udvikling af nye produkter er en spændende proces, som kræver plads til udfoldelse af nye tanker og ideer, men også en struktureret tilgang, der kan sikre et vellykket resultat og en sund business case. Min erfaring med at udvikle nye produkter fra ide til et produktionsklart design hjælper jer til sikre fremskidt og produkter som sælger.

I min tilgang til innovation finder du redskaber, der sikrer jeres projekt god fremdift og kvalitet i alle led. Jeg brænder for at arbejde med nytænkning og tager ansvar for at projekterne når sikkert i mål.

Så hvad enten I søger indspark og løsningsforslag til tekniske udfordringer af jeres nuværende produktsortiment, designforslag til for helt nye produkter og assistance til konstruktion og CAD-modellering af produktkomponenter, så har jeg kompetencerne til at hjælpe jer videre. Lær mere om mine tilgang til design- og udviklingsprocessen.

Cirkulær tilgang

Busk Innovation - Design Principles whit

Når vi udvikler og bruger nye produkter, bør vi tilstræbe at de materialer og den energi vi anvender indgår i cirkulære og vedvarende processer. Jeg arbejder ud fra en række cirkulære design principper, som skal sikre at produktet har lang holdbarhed og efter endt brug kan indgå i nye tidssvarende produkter, som opfylder reelle behov for klodens indbyggere.  

Idemejeriet Lund.jpg
Idemejeriet Logo.png

En del af IdeMejeriet

Busk Innovation har til huse i det gamle mejeri i Lund ved Horsens, som vi har omdannet til et kontorfællesskab for mindre virksomheder, der arbejder indenfor kreative og skabende brancher 

Design til reelle behov

Et design baseret på en dybdegående forståelse for slutbrugerens forventninger & præferencer er altafgørende for hvorvidt produktet får succes i markedet. Jeg hjælper med at facilitere aktiviteter som kan klarlægge nye indsigter i slutbrugerens ønsker og behov, samt tilbyder strategisk rådgivning omkring produktets position i markedet. 

Busk Inno brugervenlig.jpg

passion for produktudvikling,
 design og leg

Den konkurrencedygtige løsning rammer modtagerens behov og forventninger, kan produceres på en effektiv måde og har et lækkert design. I min tilgang til innovation finder du redskaber, der sikrer dit projekt kvalitet i alle led og en sund businesscase.

Busk Innovation Model.png

Med mig ombord på projektet får du en erfaren industriel designer som kan holde udviklingsprocessen effektiv, struktureret og på sporet. Sammen skaber vi funktionelle, bæredygtige og smukke produkter baseret på en solid design strategi. 

BUSK_INNOVATION_066_SH_WEB_edited.jpg
Mads Busk

Giv mig et ring om dit projekt

+45 31328269

Nr. Snedevej 9,

8700 Horsens

Denmark

Industriel designer

bottom of page